If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте ако може някой да ми помогне . значи имам 145-ца при подаване на газ колата забива когато загрее почти се оправя но има още какво да се желае . Благодаря предварително
Здравейте ако може някой да ми помогне . значи имам 145-ца при подаване на газ колата забива когато загрее почти се оправя но има още какво да се желае . Благодаря предварително
Провери си дебитомера. И използвай търсачката,има много изписано по въпроса ,също така с какъв двигател си е едно от най-важните неща..може да е ламбдата,при JTD такава няма
"la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство
Колега, не търси логика в тая кола, сравнено с други марки.
Правилно са ти казали, че може да е от свещи.
Потърси с търсачката, има доста писано по въпроса.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
И си провери бубините за пукнатини. В зимните студени и влажни дни влиза влага в цепнатините на бубините, която кондензира и пречи на самата бубина да работи добре. След като загрее мотора конденза се поизпарява и бубинките започват да си бачкат по-добре. Аз моите цепнатини ги запуших миналата зима и проблема се оправи, въпреки скептичните ми очаквания.
ами benzin 1.6 twin spark казаха ми че може да е от кабели и свещи. но няма логика като загрее да се пооправя.
Точно там ти е проблема, много сме с този проблем. За да го отстраниш сипвай по-хубав бензин или си вземи иридиеви свещи (от 220 до .... много повече лв)
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Точно там ти е проблема, много сме с този проблем. За да го отстраниш сипвай по-хубав бензин или си вземи иридиеви свещи (от 220 до .... много повече лв)
Днес като равичках по свещи и кабели установих че единя кабел е сцепен и от доллу гумата която уплатнява лулата е мега по мека спрямо останалите
И да добавим още един източник на такива симптоми - задръстени инжектори. Ососбено ако проблема се оправя след като позагрее колата. Лекарството е чистене с ултразвук и наливане на по-свестен бензин (ако въобще има такъв в БГ)...
Мисля, че данните от ламбда сензора се взимат предвид при температура на двигателя по-голяма от 30 градуса за M1.5.5 инжекционната система. Ако има някой по-запознат кога точно се включва в играта - нека сподели, че да не подвеждам колегата ако давам грешно инфо.
Comment